Hey, ik ben Elke.

Samen met mijn man Christoph en mijn twee tienerzonen Victor & Arthur woon ik in het hartje van Lier. In mijn atelier kan ik mijn dromen en creativiteit botvieren. Zelf schilder, teken en experimenteer ik graag. Het creëren van dingen geeft mij een zalig en ontspannen gevoel dat ik graag op jullie wil overbrengen. Mijn opleiding en ervaring als etalagiste & decorbouwer, mijn diploma schilderkunst en lerarenopleiding komen hierbij goed van pas. Ik geloof dat iedereen kan tekenen, schilderen of creëren. (Schrijven hebben wij toch ook allemaal geleerd.) De durf om het te doen wil ik je graag bijbrengen.

"Ik geloof dat iedereen kan tekenen, schilderen of creëren."
E. Cuypers

Over Atelier by ART-UUR

Art-Uur is een kunstzinnige plek in hartje Lier. In ons atelier kun je op vele vlakken je artistieke ei kwijt of helpen wij het mee uitbroeden. Heb je altijd al willen tekenen of schilderen maar vind je het moeilijk om er alleen aan te beginnen? Dan neem ik je graag bij de hand. Tijdens de wekelijkse schilder- en tekenlessen op donderdag- en vrijdagvoormiddag werken wij in kleine groepjes van maximaal 6 personen zodat iedereen genoeg tijd, coaching en ruimte krijgt. Heb je al wat schilder- of tekenervaring op de teller staan? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Welkom bij Atelier Art-Uur in hartje Lier voor een leuke kunstworkshop.
Welkom bij Atelier Art-Uur in hartje Lier voor een leuke kunstworkshop.

Kunst voor iedereen

Hiernaast hebben wij ook ‘feel good’ workshops in het weekend, met wat vrienden (vanaf 4 personen kies je zelf het moment) of gewoon even me-time. In het ruime aanbod aan workshops, juwelen maken in hars, pouring, monotype, hars met alcoholinkt, collage, … vind je vast wel iets dat bij jou past. In de huisgalerij, op de benedenverdieping, worden wisselend exposities gehouden. Met al dat moois rondom ons wordt de creativiteit alleen maar geprikkeld en smaakt het tasje koffie of thee eens zo goed.

Zin om een workshop te volgen?

Tevreden bezoekers aan het woord