Kunst onder vrienden

Heb je iets te vieren of zoek je een leuke activiteit voor op een zonnige lentedag in onze tuin of een druilerige herfstnamiddag in ons atelier? Onze workshops kunst onder vrienden zijn een ideale en laagdrempelige manier om kennis te maken met kunst. Zet jezelf in de verf met een leuke en interactieve workshop. Voor zowel jong als oud(er).

“Creativity creates happines”
Everyone

Laagdrempelig

Kunst toegankelijk en op een laagdrempelige manier aan het brede publiek presenteren, dat is exact waarom wij workshops aanbieden. Verwacht je dus aan een leuke kennismaking of verdieping in de kunstwereld.

Personalisatie mogelijk

Pimp je kunstzinnig moment met heerlijke bubbels, een taart om van te smullen of een lunch om de creatieve geest te versterken. We denken graag mee om jouw wensen te realiseren.

Breed aanbod workshops

Je kan kiezen uit volgende workshops: pouring, intuitief schilderen vanuit een vlek, experimenteren met alcoholinkt, hars en alcoholinkt op bvb. een aperitiefplank, juwelen in hars, kaartjes en een kaars in alcoholinkt.

Alles over "Kunst onder vrienden"

Een leuke en laagdrempelige workshop om kennis te maken met kunst in de breedste zin van het woord en dat in een stimulerende setting in hartje Lier.

Echt voor iedereen. Of je nu ooit al geschilderd of getekend hebt, of nog nooit met kunst in aanraking bent gekomen. We zorgen voor een leuke sessie ongeacht je kennis of niveau.

Contacteer ons vrijblijvend en we werken graag een voorstel op jouw maat uit.

Het atelier is bereikbaar met de bus (5 minuten wandelen) of trein (10 minuten wandelen). Meer info over parkeren in Lier vind je via deze link.

Neem contact op met ons en wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat die perfect aansluit bij de wensen van jou en je vrienden.

P.S.: Elke mogelijke workshop vanaf 4 personen kan privé geboekt worden.

Hoe ziet Kunst onder vrienden er uit?

Tevreden bezoekers aan het woord

Zin gekregen om met je vrienden mijn kunstlessen te volgen?

Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.
Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.

Over Atelier by ART-UUR

Art-Uur is een kunstzinnige plek in het hartje van Lier. Elke Cuypers is de trotse zaakvoerder en biedt coaching aan voor kunstenaars in spé of creatievelingen die hun ei graag eens kwijt willen. Kunst op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor het grote publiek zit in ons DNA ingebakken. Zoek je een teambuildingactiviteit of wil je je schilderskills bijspijkeren? Ontdek ons aanbod.