Kunst teambuildings

Welkom bij Art-Uur, waar jouw teambuilding een kunstzinnige twist krijgt. Ontdek hoe samen brainstormen en creatief bezig zijn collega’s op een unieke manier met elkaar verbindt. Onze workshops, waaronder pouring en schildertechnieken zonder borstel, of zelfs de spannende duo workshop pouring & bubbleglaze, zijn perfect voor een teambuilding.

“Art is to important not to share”
R. Britto

Creatieve verbinding

Onze teambuildings stimuleren niet alleen creativiteit, maar smeden ook banden tussen collega's. Door samen te werken aan kunstprojecten leren collega’s elkaars sterke punten en unieke visies kennen.

Professionele begeleiding

Elke biedt niet alleen professionele begeleiding, maar inspireert de deelnemers ook om hun creatieve grenzen te verleggen, waardoor ze zelfverzekerd hun eigen kunstwerk creëren.

Personalisatie opties

We kunnen de teambuilding op maat maken, afhankelijk van de wensen van de groep. Dit biedt ruimte voor een individuele aanpak en maakt onze workshops geschikt voor diverse doeleinden.

Alles over "Kunst teambuildings"

Bij ART-UUR geloven we dat creativiteit verbindt. Wij helpen jou om een boeiende ervaring te creëren waar je team nog lang over zal napraten. Kom samen, maak kunst, en versterk de band tussen collega's. Je mag je verwachten aan een interessante blik op wat kunst en samenwerken kan betekenen voor jezelf, je team en je omgeving. Voordat je zelf aan de slag gaat, starten we met een inspirerende demonstratie. Elke deelt alle tips & tricks om je op weg te helpen. Je ontdekt op een toegankelijke manier hoe je abstracte kunst kunt creëren.
Heel gemakkelijk: voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen of schilderen om deel te nemen. Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je artistieke achtergrond. Het draait allemaal om de ervaring en het plezier van creativiteit.
Onze workshops zijn er in verschillende prijscategorieën, variërend van 40 tot 150 euro per persoon. Er is voor elk budget wel iets passends beschikbaar. Geef je team een unieke ervaring zonder je budget te overschrijden.

• Bij ons in het atelier. We kunnen groepen van 4 tot 20 personen ontvangen. Een inspirerende omgeving om samen te werken en creativiteit te stimuleren.
• Als je liever wilt dat wij naar jou komen, is dat ook mogelijk. We kunnen workshops voor groepen van 10 tot 20 personen op een door jou gekozen locatie organiseren. Handig voor bedrijven en organisaties die de voorkeur geven aan hun eigen (bedrijfs)omgeving of een externe locatie naar keuze.
• Het atelier is bereikbaar met de bus (5 minuten wandelen) of trein (10 minuten wandelen). Meer info over parkeren in Lier vind je via deze link.

Neem contact op met ons en wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat die perfect aansluit bij de wensen van jouw bedrijf of vereniging.

P.S.: Wil je je teambuilding evenement pimpen met bubbels, een unieke taart, of een uitgebreide lunch? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor!

Hoe ziet Kunst teambuildings er uit?

Tevreden bezoekers aan het woord

Zin gekregen om de teamsfeer te verbeteren?

Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.
Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.

Over Atelier by ART-UUR

Art-Uur is een kunstzinnige plek in het hartje van Lier. Elke Cuypers is de trotse zaakvoerder en biedt coaching aan voor kunstenaars in spé of creatievelingen die hun ei graag eens kwijt willen. Kunst op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor het grote publiek zit in ons DNA ingebakken. Zoek je een teambuildingactiviteit of wil je je schilderskills bijspijkeren? Ontdek ons aanbod.