Schilder / Teken atelier

Elke donderdag- en vrijdag kan je vrij komen schilderen of tekenen aan je eigen werk, in ons creatief atelier van Art-Uur. De ezels en tafels staan klaar voor je. Iedereen heeft zijn eigen materiaalkarretje, zo hoef je niet telkens met je materiaal te sleuren. Je leert gelijkgestemde creatievelingen kennen en kan van elkaar bijleren. Het atelier heeft bovendien veel licht en is een leuke, inspirerende ruimte. Je krijgt ook individuele begeleiding en feedback.

“Art is a line around your toughts”
G. Klimt

Ontmoet gelijkgestemden

Je ontmoet andere gelijkgestemde kunstminnaars en creatievelingen en kan creatieve ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. We willen een creatief platform aanbieden aan kunstenaars waar iedereen zichzelf kan zijn.

Begeleiding op maat

Wil je graag wat meer begeleiding? Dan hebben we lessen in kleine groepjes waar je maximale begeleiding geniet om jouw doel te bereiken. Bekijk de mogelijkheden hier.

Betaal wanneer je komt

Je betaalt per keer, geen abonnement dus waar je aan vasthangt. Je kiest zelf wanneer je komt en betaalt per bijgewoonde sessie.

Alles over "Schilder / Teken atelier"

Op donderdag- of vrijdag kan je vrij komen schilderen in ons atelier. De ezels en tafels staan voor je klaar en iedereen heeft een eigen materiaalkarretje. Ons lichtrijke atelier is de ideale setting om je creativiteit te botvieren.
Iedereen die graag wil leren schilderen of tekenen of iedereen die al graag schildert/tekent maar op zoek is naar een kunstzinnige plek waar hij/zij in alle rust en sereniteit haar passie kan beoefenen.
Zonder begeleiding kost een sessie €15, incl. drankje.

Het atelier is bereikbaar met de bus (5 minuten wandelen) of trein (10 minuten wandelen). Meer info over parkeren in Lier vind je via deze link.

Neem contact op met mij en laat me zeker weten naar wat je specifiek op zoek bent en welke dagen je graag wil langskomen.

Hoe ziet Schilder / Teken atelier er uit?

Tevreden bezoekers aan het woord

Zin gekregen om in mijn atelier te komen schilderen / tekenen?

Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.
Elke Cuypers is trots op Atelier Art-Uur waar ze (aspirant) kunstenaars ontvangt voor kunstworkshops, maar ook teambuildings en bijvoorbeeld events onder vrienden. Ontdek alle kunstzinnige mogelijkheden in hartje Lier.

Over Atelier by ART-UUR

Art-Uur is een kunstzinnige plek in het hartje van Lier. Elke Cuypers is de trotse zaakvoerder en biedt coaching aan voor kunstenaars in spé of creatievelingen die hun ei graag eens kwijt willen. Kunst op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor het grote publiek zit in ons DNA ingebakken. Zoek je een teambuildingactiviteit of wil je je schilderskills bijspijkeren? Ontdek ons aanbod.