Loading...
SKU: n.v.t. Categorie:

Workshop: Pouring 2.0, experimenteren met giettechnieken op groot doek.

Welkom bij onze workshop “Pouring 2.0, experimenteren met giettechnieken op groot doek.,”Ken je de tecniek ‘pouring’ maar wil je een stapje verder? Dan is dit dé workshop voor jou. Je verkent de fascinerende giettechniek gebaseerd op acrylverf en medium en maakt hiermee een groot canvas waarmee je iedereen zal verbazen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Duur: ± 6 uur

 150,00

Alles over "Pouring 2.0, experimenteren met giettechnieken op groot doek."

Je kent al de basis en gaat experimenteel aan de slag met pouring. In de voormiddag leer je enkel technieken, die Elke je graag demonstreert. Zelf kan je op enkele testplaatjes uitproberen. Na een lekkere lunch met verse soep, broodjes en een slaatje. Ga je aan de slag op een groot canvas (60x80cm of 60x60cm).

Deze workshop is voor iedereen die van creativiteit houdt en haar/ zijn interieur wil laten stralen met een eigen werk. Je hebt geen teken- of schildervaardigheden nodig om van deze workshop te genieten wel heb je al de basis van pouring onder de knie. Heb je dit nog niet? Dan kan je op 12/10 eerst een basiscursus pouring volgen.

• Uitleg en demonstratie van de verschillende mogelijkheden en giettechnieken.
• Hands-on creatieve sessie waarin je je eigen kunstwerk maakt.
• Geschikt voor cursisten die de basis van pouring kennen.

• Duur: De workshop duurt ongeveer 6 uur.
• Prijs: De kostprijs bedraagt 150 euro. Dit omvat alle basismaterialen (verf, medium, bekers,...), 3 testplaatjes 25x25cm, canvas 60x80cm of 60x60cm, het gebruik van gereedschappen, koffie, thee, water, een lekkere lunch broodjes, verse soep en een slaatje en heel veel gezelligheid.

Hoe ziet de workshop "Pouring 2.0, experimenteren met giettechnieken op groot doek." er uit?

Tevreden bezoekers aan het woord