Workshops

Pouring

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

collage technieken

Deze cursus is een kennismaking met collage, de kunst van het knippen en plakken dit combineren wij met verschillende verftechnieken.Je ontdekt onder leiding van Elke Cuypers verschillende technieken en materialen. Je leert experimenteel een achtergrond op te bouwen en hier een abstract of figuratief werk van te maken. 

Pouring op groot doek

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

Kids kunst

kids kunst, omdat er in elk kind een kunstenaar schuil gaat.

Begeleid schilderen van eigen werk

Wil jij graag leren schilderen? Dan kan jij op donderavond, vrijdag en zaterdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt individuele begeleiding. Er wordt in kleine groep, max. 5 personen gewerkt, voor een maximale begeleiding.

Pouring & handlettering

In deze workshop maken wij met pouring een memobord en in de namiddag een mooie tekst in handlettering

Pouring & alcohol inkt

In deze workshop maken wij een dienblad met een techniek van in acrylverf "pouring" en bijpassende schaaltjes met alcohol inkt.

alcohol inkt & hars

In deze workshop passen wij de techniek van alcohol inkt toe in hars en bewerken hiermee decoratie-interieur-stukken.

zomer 2-daagse bloemen in acryl -en olieverf

Op deze 2-daagse leer je schilderen met zowel acryl -als olieverf. Je leert bloemen schilderen op verschillende manieren, in kleine groep voor een maximale begeleiding .

zomer 2-daagse portret in acryl -en olieverf

Op deze 2-daagse leer je schilderen met zowel acryl -als olieverf. Je leert portret schilderen op verschillende manieren, in kleine groep voor een maximale begeleiding .