Workshops

3-daagse portret tekenen en schilderen

In deze 3 dagen verdiepen wij ons 3 dagen in het portret. Wij gaan hiermee op verschillende manieren en met verschillende materialen aan de slag.

Pouring schaal met kaarsen

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

Pouring

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

collage technieken

Deze cursus is een kennismaking met collage, de kunst van het knippen en plakken dit combineren wij met verschillende verftechnieken.Je ontdekt onder leiding van Elke Cuypers verschillende technieken en materialen. Je leert experimenteel een achtergrond op te bouwen en hier een abstract of figuratief werk van te maken. 

Weekelijks schilderen en tekenen van eigen werk door Elke Cuypers

Wil jij graag leren schilderen? Dan kan jij op donderdag en vrijdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt individuele begeleiding. Er wordt in kleine groep, max. 5 personen gewerkt, voor een maximale begeleiding.

alcohol inkt & hars

In deze workshop passen wij de techniek van alcohol inkt toe in hars en bewerken hiermee decoratie-interieur-stukken.

Workshop monotype

De eerste druk is het monotype. Deze éénmalige druk zorgt voor een uniek werk. Tijdens deze dag gaan wij , onder leiding van Ann Tinne Vereeck, allerlei dragers, drukinkt en onderwerpen onderzoeken

tekenen voor beginners

3 Voormiddagen word je ondergedompeld in de boeiende wereld van tekenen met potlood, het as der aarde, houtskool , bister, ,,,, door Elke Cuypers. Je krijgt voorbeelden, tips en kan experimenten op papier en andere dragers.

Zijdesschilderen op sjaal

Deze eenmalige workshop is voor iedereen die van mooie stoffen houdt of je nu al geschilderd hebt of niet. 'Zijde is een waardevolle dankbare drager om op te schilderen' aldus A.Tinne Vereeck.  Ze geeft je een eigen kijk op zijdeschilderen en het dragen van sjaals. Minimum 5 en maximum 10 deelnemers

Weekelijks schilderen en tekenen van eigen werk door Ann Tinne

Wil jij graag leren tekenen en/of schilderen? Dan kan jij op dinsdag of woensdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt begeleiding op maat van A.Tinne Vereeck die zelf reeds 30 jaar schildert. Ze is bedreven in olieverf, acryl, zijdeschilderen, grafiek en alle tekentechnieken.