Workshops

2-daagse portret tekenen en schilderen

Op deze 2 zaterdagen verdiepen wij ons in het portret. Wij gaan hiermee op verschillende manieren en met verschillende materialen aan de slag.

Pouring schaal met kaarsen

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

Pouring

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

Workshop monotype op tote bag voor tieners (12-16j)

Druk, druk , druk hebben wij het op deze workshop. Wij gaan aan de slag met drukinkt en testen deze eerst even uit. Wij leren verschillende manieren en trukjes, om nadien op onze totenbag aan de slag te gaan zo heb je op het einde een knappe zak op zak.

collage technieken

Deze cursus is een kennismaking met collage, de kunst van het knippen en plakken dit combineren wij met verschillende verftechnieken.Je ontdekt onder leiding van Elke Cuypers verschillende technieken en materialen. Je leert experimenteel een achtergrond op te bouwen en hier een abstract of figuratief werk van te maken. 

maak je eigen juweel met hars en alcoholinkt voor tieners (12-16j)

In deze workshop passen wij de techniek van alcohol inkt toe in hars en maken wij hiermee de mooiste juweleln.

Wekelijks schilderen en tekenen van eigen werk door Elke Cuypers

Wil jij graag leren schilderen? Dan kan jij op donderdag en vrijdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt individuele begeleiding. Er wordt in kleine groep, max. 5 personen gewerkt, voor een maximale begeleiding.

Bloemen schilderen

Wij schilderen bloemen naar waarneming. In onze tuin nemen wij de bloemenpracht in ons op. Onder begeleiding van Elke Cuypers worden verschillende technieken uitgelegd, zodat je in het atelier, aan de ezel,op je eigen manier en niveau aan het werk kan.

Hapjesplank met alcohol inkt & hars

In deze workshop passen wij de techniek van alcohol inkt toe in hars en bewerken hiermee decoratie-interieur-stukken.

workshop tekenen met houtskool

Je wordt ondergedompeld in de boeiende wereld van tekenen met houtskool het as der aarde, door Ann Tinne Vereeck . Je krijgt voorbeelden, tips en je kan experimenten op papier en andere dragers.