Workshops

schilderen met olieverf

Wil jij graag leren schilderen met olieverf dan is dit het geschikte moment. Je krijgt begeleiding op maat van A.Tinne Vereeck die zelf reeds 30 jaar schildert. Ze is bedreven in olieverf. Heb jezelf thuis al geëxperimenteert met verf dan kan je jouw werk meebrengen en wordt dit door Ann Tinne samen met jou besproken.

Aquarel

Wil jij graag leren schilderen met aquarelverf dan is dit het geschikte moment. Je krijgt begeleiding op maat van A.Tinne Vereeck die zelf reeds 30 jaar schildert. Ze is bedreven in acryl, olie en aquarelverf.

Pouring

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

abstract schilderen met structuren

Wil jij experimenteel en abstract aan het werk gaan met verf, materialen, mediums,... dan is deze workshop onder begeleiding van Elke Cuypers iets voor jou. Je krijgt demonstraties en een hele hoop aan technieken aangereikt waarmee je intuïtief zelf mee aan de slag kan.

collage technieken

Deze cursus is een kennismaking met collage, de kunst van het knippen en plakken dit combineren wij met verschillende verftechnieken.Je ontdekt onder leiding van Elke Cuypers verschillende technieken en materialen. Je leert experimenteel een achtergrond op te bouwen en hier een abstract of figuratief werk van te maken. 

3-daagse portret tekenen en schilderen

In deze 3 dagen verdiepen wij ons 3 dagen in het portret. Wij gaan hiermee op verschillende manieren en met verschillende materialen aan de slag.

Swiping op bijzettafel

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste produkten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek.

Begeleid schilderen van eigen werk door Elke

Wil jij graag leren schilderen? Dan kan jij op donderdag en vrijdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt individuele begeleiding. Er wordt in kleine groep, max. 5 personen gewerkt, voor een maximale begeleiding.

Pouring & handlettering

In deze workshop maken wij met pouring een memobord en in de namiddag een mooie tekst in handlettering

Pouring & alcohol inkt

In deze workshop maken wij een dienblad met een techniek van in acrylverf "pouring" en bijpassende schaaltjes met alcohol inkt.