workshop -en vergaderruimte te huur

ART UUR beschikt over twee mooie ateliers, die met elkaar verbonden zijn,  met veel daglicht. Deze kunnen gehuurd worden om zelf een workshop te geven. De workshop wordt dan mee vermeld op de website van atelier by ART UUR, via deze weg kunnen cursisten zich ook inschrijven.

Elke cursus van creatieve aard kan hier worden gegeven, tekenen, model, bloemschikken, .... Er is plaats voor max. 10 à 15 personen naar gelang het soort workshop. I,n het atelier is er veel materiaal voorhande, dit kan gehuurd worden na overleg (schorten, penselen, tekenmateriaal,..)

Tijdens de pauze kan er in de huisgalerij een kopje koffie of thee, water, home Made limonade  gedronken worden. Deze is in de prijs inbegrepen. Een lunch kan eventueel ook voorzien worden aan 15 euro/persoon

TARIEVEN:

1 uur: 30 euro

2 uur: 55 euro

3 uur: 65 euro

halve dag (4u): 95 euro

hele dag (8u): 120 euro

Op het gelijkvloers bevindt zich  de huisgalerij hier is achteraan een lichtrijke vergaderruimte tot 10 personen in een kunstzinnig kader. Deze ruimte heeft een beamer en een ruime vergadertafel, drank (koffie, thee, water,..) is aanwezig. Wanneer je graag even pauze neemt kan dit in een aparte ruimte in de galerij.

TARIEVEN

1 uur: 30 euro

2 uur: 55 euro

halve dag (4u) 95 euro

hele dag: 165 euro

avond (18-22u): 105 euro

Inbegrepen:beamer, koffie, thee, water homemade ice-t, homemade cake en koekjes)