Weekelijks schilderen en tekenen van eigen werk door Ann Tinne

Wat is begeleid schilderen of tekenen van eigen werk?

Wil jij graag leren tekenen en/of schilderen? Dan kan jij op woensdag komen schilderen aan eigen werk. Je krijgt begeleiding op maat van A.Tinne Vereeck die zelf reeds 30 jaar schildert. Ze is bedreven in olieverf, acryl, zijdeschilderen, grafiek en alle tekentechnieken. Je had altijd graag eens met olieverf of acryl gewerkt, stap voor stap de fijnschildertechniek onder te knie gekregen of werk laten beoordelen dat je thuis maakt, het kan allemaal. Je geeft zelf aan wat je wil leren en welke onderwerpen je boeien. Deze workshop is voor absolute beginners en gevorderden, mensen met dromen en zin in creativiteit.

Duur?

3 uur/ les

Prijs?

De kostprijs is 30 euro per les. Materiaal breng je zelf mee of gebruik je van het atelier en wordt op het einde van het werk verrekend. Je betaald per les, je hoeft dus niet elke week aanwezig te zijn.


Wanneer?

Het hele jaar door op  woensdag van 13u tot 16u of vanaf 4 personen op een moment naar keuze. Graag contact opnemen om te kijken of er nog plaats is want de grootte van de groep is beperkt om een maximale individuele begeleiding te garanderen. 

OMDAT DEZE WORKSHOP HET HELE JAAR DOOR LOOPT. KAN JE NIET INSCHRIJVEN VIA KALENDER MAAR SCHRIJF JE IN VIA CONTACT