Swiping op bijzettafel

Wat is pouring?

Swiping is een soort van pouring, gegeven door Elke Cuypers. Het is een giettechniek op basis van acrylverf en medium waarbij je de verf niet giet, zoals bij pouring, maar waarbij je de verf door elkaar veegt of trekt met behulp van touwtjes, balonnen,... . Door de juiste producten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen.  Het resultaat is altijd verbluffend. In deze workshop passen wij deze techniek toe op een draadmand met deksel dat je als bijzettafel kan gebruiken.

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met deze techniek behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Voor deze workshop is moet je niet kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een middag of avond onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...

Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden. Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist.

Duur?

Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden. Daarna kan jezelf aan de slag. 

Duur?

Een workshop duurt +/- 3 uur

Prijs?

De kostprijs is 75€. Hierin zit alle materiaal, gebruik van gereedschappen, koffie, thee, water en iets lekkers. 

Wanneer?

 vanaf 4 personen op een moment naar keuze.