Pouring op groot doek

Wat is pouring?

Pouring, gegeven door Elke Cuypers, is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste producten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen.  Het resultaat is altijd verbluffend. In deze workshop passen wij deze techniek toe op een groot doek.  ( 60/80 cm)

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met deze techniek behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Voor deze workshop is de basiskennis van pouring vereist.

Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden. Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s basiskennis van pouring is vereist.

Je kan ook in de voormiddag de basisworkshop volgen, 's middags lekker lunchen in de galerij en in de namiddag op groot doek werken.

Duur?

Een workshop duurt +/- 3 uur

Prijs?

De kostprijs is 90€. Hierin zit alle materiaal, gebruik van gereedschappen, koffie, thee, water en iets lekkers. Wanneer je in de voormiddag ook de basiscursus volgt, betaal je 140 euro, lunch inbegrepen.

Wanneer?
Op zaterdag 29 mei of vrijdag 9 juli, vrijdag 12 augustus van 14u tot 17u basisworkshop en pouring op groot doek samen of vanaf 5 personen op een moment naar keuze.