Pouring & handlettering

Wat is pouring & handlettering

In deze workshop ga je, onder leiding van Elke Cuypers, aan de slag met handlettering en pouring.
Om 10u word je verwacht in mijn atelier. Hier gaan wij aan de slag met de super toffe techniek “pouring” met acrylverf op een (snij)plank waar wij een memobord van maken). Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Je krijgt een soort van marmereffect. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. 

Rond 13u is er een lunch voorzien 

Na de middagpauze maken wij in handlettering een mooie tekst of leuke notiteblaadjes, zodat je met een mooi set naar huis kan.

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen.  Je moet hier niet voor kunnen schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist.

Duur?

Een workshop duurt een hele dag van 10u tot +/- 16u00

Prijs?

De kostprijs is 90 euro met lunch. Hierin zit alle materiaal, gebruik van gereedschappen,lunch, koffie, thee, water en iets lekkers of 75 euro zonder lunch. 


Op  zaterdag 29 januari en zaterdag 12 februari  vanaf 5personen op een moment naar keuze