Pouring & alcohol inkt

Wat is pouring & alcohol inkt

In deze workshop maak je, onder leiding van Elke Cuypers, een dienblad (pouring) met bijhorende potjes of kommetjes (alcohol inkt). 
Om 10u word je verwacht in mijn atelier. Hier gaan wij aan de slag met de super toffe techniek “pouring” met acrylverf op een dienblad. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Je krijgt een soort van marmereffect. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. 

Rond 13u is er een lunch voorzien 

Na de middagpauze maken wij met alcohol inkt bijpassende potjes of kommetjes. Met technieken van alcohol inkt bewerken wij het servies zodat dit mooi bij het gemaakte dienblad past.

Omdat zowel dienblad als keramiek moeten drogen , kan je je werk een week later afhalen. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met beide technieken behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist.

Duur?

Een workshop duurt een hele dag van 10u tot +/- 16u00

Prijs?

De kostprijs is 120 euro. Hierin zit alle materiaal, gebruik van van gereedschappen,lunch, koffie, thee, water en iets lekkers of 95euro zonder lunch.
 

Wanneer?

Zaterdag 22 januari of als teambuilding, vrijgezellenfeestje,onder vriendinnen... op een moment naar keuze (vanaf 4 personen)