Pouring

Wat is pouring?

Pouring is een giettechniek op basis van acrylverf en medium. Door de juiste producten met elkaar te vermengen verkrijg je een soort van marmertechniek. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen.  Het resultaat is altijd verbluffend.  Je kan deze toepassen op schildersdoek maar ook op een dienblad, memobord. Kies je voor een schildersdoek dan krijg je een doekje van 20/20 cm en één van 30/40 cm, zodat je twee technieken kan uitproberen onder leiding van Elke Cuypers de keuze is aan jou. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met deze techniek behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een middag of avond onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...

Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden. Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist.

Duur?

Een workshop duurt +/- 3 uur

Prijs?

De kostprijs is 45 euro. Hierin zit alle materiaal, gebruik van gereedschappen, koffie, thee, water en iets lekkers.
 

Wanneer?


Op zaterdag 8 mei, 29 mei, 12 juni,, vrijdag 9 juli, vrijdag 12 augustus  of vanaf 5 personen op een moment naar keuze