arty-party

ART UUR dat is kunstig feesten. Vanaf 7 jaar ( lagere school) kan jij bij ons terecht voor een  verjaardagsfeestje in een creatief jasje, arty- party dus.

Een arty-party

Feesten in de voetsporen van een bekend kunstenaar; Wij maken een mobiel waar  Miro, jaloers op zou zijn. Wij vliegen in de actionpainting met verf en spuitbussen. Wij maken een mozaïek zoals Gaudí dat deed, wij recycelen afval materiaal tot een echte Picasso. Je kan het zo gek niet bedenken. We gaan helemaal op in de sfeer van de gekozen kunstenaar, maken kunst om op te eten en te drinken  en natuurlijk mag jij je een kunstwerk helemaal in thema mee naar huis nemen en om nog wat na te genieten van een super leuk feest.

160 euro voor een feestje tot 10 kinderen, per extra kind 16 euro extra max. 15 kinderen. Duur 2uur

Knutselfeest

Ben je niet alleen een feest - maar ook een knutselbeest dan kan je bij atelier art- uur ook terecht voor een knutselfeestje: een dromenvanger, juwelenboompje, brievenhouder, spaarpot, juwelendoosje.... kom in het atelier maar kiezen uit ons groooooote-feestboek. En natuurlijk hoort een lekkere knabbel en drankje hier ook bij.                                      

Afhankelijk van de knutsel 160 of 180€ voor een feestje tot 10 kinderen, per extra kind 16 of 18€  extra max. 15 kinderen. Duur 2 uur. 

Pouring feestje

vanaf 8 jaar kan je ook een prachtig pouring- kunstwerk komen maken. We gieten met acrylverf mooie kleuren door elkaar, niemand gaat geloven dat jij dit zelf gemaakt hebt. Dit feestje zal nog niemand gedaan hebben en is voor iedereen een unieke ervaring. Denk hier nog een lekkere cupcake en drankje bij en het feest kan niet meer stuk.

pouringfeest :220 euro voor een feestje tot 10 kinderen, per extra kind 22 euro extra max. 15 kinderen. Duur 2uur