kaartjes en t-licht maken met alcoholinkt

Wat is kaartjes en een t-licht maken met alcoholinkt?

In deze workshop experimenteren wij met alcoholinkt op papier en op glas (kaarsenpotje). Je leert verschillende tecnieken waar je intuïtief mee aan de slag kan. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. Je gaat met prachtige kaartjes of mini- kunstwerkjes naar huis en een uniek kaarsenpotje. Ideaal voor unieke feestdagen.

 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met deze techniek behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist. 

Duur?

Een workshop duurt 3u

Prijs?

45 euro, hierin zit alle materiaal, gebruik van van gereedschappen, koffie, thee, water en iets lekkers.
zaterdag 5 november van 10u tot 13u of  van 15u tot 18u, vanaf 4personen op een moment naar keuze