juwelen in hars en juwelendoosje

Wat is alcohol inkt & hars

In deze workshop pas je, onder leiding van Eke Cuypers, de techniek van alcohol inkt toe in hars en gieten wij hiermee juwelen ( ring, hanger, oorbellen, sleutelhanger,..), bijpassend bij je juweel maken wij een leuk mini juwelendoosje. zo kan je jouw uniek juweel mooi bewaren.
Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. 

Omdat het hars moet drogen , kan je je werk enkele dagen later afhalen. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Je behaalt prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist. 

Duur?

Een workshop duurt 3 uur

Prijs?

25euro incl. alle materiaa, water, koffie en theel (behalve haakjes en kettingen voor de juwelen deze kan je tegen aankoopprijs verkrijgen)
 

Wanneer? 

zaterdag 13 november van 10u30 tot 12u30,  zaterdag 8 januari van 10u30 tot 12u30, zaterdag 5 februari van 15u30 tot 17u30

of vanaf 4 personen op een moment naar keuze, ook als teambuilding.