Introductie

ART UUR, ruimte voor kunst, huisgalerij en ateliers.

 

Met ART UUR biedt Elke Cuypers tentoonstellingsruimte, vrije ateliers en workshops aan in het centrum van Lier. 

Bij ART UUR kan je op vele vlakken je artistieke ei kwijt of helpen wij het mee uitbroeden en uitgroeien tot een kunstwerk In verschillende workshops en op vaste momenten doorheen het jaar kan je hier komen tekenen, schilderen, monotype,... Vanaf mei 2021 geven zowel Elke Cuypers als Ann Tinne Vereeck les aan volwassenen. De workshops gaan zowel in de week als in het weekend door. Vanaf 5 personen kan je zelfs je eigen datum bepalen, denk hier nog een lekker hapje en drankje bij en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde workshop.

Wil je liever geen les, maar wel een werkplek met veel licht.  Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan wanneer de galerij en ateliers gesloten zijn een stille werkplek huren of je kan op donderdagvoormiddag naar het open atelier komen. Op donderdagavond is er ook een het open atelier met begeleiding van Elke Cuypers.

In de huisgalerij ,op de benedenverdieping, worden wisselend exposities gehouden. 

Ook kinderen zijn hier meer dan welkom. ART UUR vindt het belangrijk dat kinderen, van jongs af aan in aanraking komen met kunst. Vanaf de lagere school kan je daarom bij ART UUR een arty-party reserveren.  Want kunst is een feest!

Art-uur ligt op 10 minuutjes wandelen van het station en vlakbij de grote markt.

OPENINGSUREN:

tijdens de openingsuren van de galerij

donderdag: van 10u tot 16u.

vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u

of wanneer er workshops zijn ingepland (zie kalender)