alcohol inkt & hars

Wat is pouring & alcohol inkt

In deze workshop pas je, onder leiding van Eke Cuypers, de techniek van alcohol inkt toe in hars en bewerken wij hiermee decoratie-interieur-stukken. 
Om 10u word je verwacht in mijn atelier. In de voormiddag worden enkele technieken aangeleerd met alcohol inkt.wij proef-testen op papier zodat wij hier enkel mooie, kleine schilderijtjes van kunnen maken. Met alcohol inkt krijg je mooie, abstracte vormen. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. 

Rond 13u is er een lunch voorzien 

Na de middagpauze passen wij de techniek van alcohol int toe in hars en bewerken hiermee decoratie-interieur-stukken zoals een houten krukje, dienblad, snijplank, schaal.. Je kan je keuze ter plaatse maken. Met het overschot aan hars maken wij nog een leuke ring als souvenir.

Omdat het hars moet drogen , kan je je werk een week later afhalen. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Met beide technieken (op papier en in hars) behaal je prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist. 

Duur?

Een workshop duurt een hele dag van 10u tot +/- 16u00

Prijs?

De kostprijs is naargelang het werkstuk dat je kiest (snijplank, dienblad, schaal) 85 of 95 euro (krukje). Hierin zit alle materiaal, gebruik van van gereedschappen,lunch, koffie, thee, water en iets lekkers.
Op de geplande data, zie kalender of vanaf 5 personen op een moment naar keuze