alcohol inkt & hars

Wat is alcohol inkt & hars

In deze workshop pas je, onder leiding van Eke Cuypers, de techniek van alcohol inkt toe in hars en bewerken wij hiermee decoratie-interieur-stukken, zoals een houten krukje, dienblad, snijplank, schaal.. Je kan je keuze ter plaatse maken. Met het overschot aan hars maken wij nog een leuke juweel (ring, hanger,..) als souvenir. 
Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn. 

Omdat het hars moet drogen , kan je je werk een week later afhalen. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief bezig is en eens volledig wil ontspannen. Je behaalt prachtige resultaten. Je moet hier niet voor kunnen tekenen of schilderen. In deze workshop krijg je een boost aan energie als je ziet wat een resultaat je kan behalen. Daarom is deze workshop heel leuk voor een dag onder vrienden en vriendinnen, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, teambuilding,...
Eerst krijg je alle uitleg en een demonstratie met de verschillende mogelijkheden.Daarna kan jezelf aan de slag. Deze workshop is voor alle niveau’s en ervaring is zeker niet vereist. 

Duur?

Een workshop duurt 3 uur

Prijs?

De kostprijs is naargelang het werkstuk dat je kiest (snijplank, dienblad, schaal) 70 euro of 90 euro (mand of krukje). Hierin zit alle materiaal , gebruik van van gereedschappen,  koffie, thee, water en iets lekkers.
Op de geplande data, zie kalender of vanaf 5 personen op een moment naar keuze

Wanneer? 

zaterdag 20 november van 10u tot 13u

 zaterdag 4 december van 10u tot 16u

of vanaf 4 personen op een moment naar keuze